Kernenergie

  • Coaching
  • Massage
  • Retreats
  • Healing
  • Cacao

Favorieten

Op deze pagina vind je een aantal van mijn favoriete producten. Naast mijn geliefde essentiële oliën, zet ik nog een aantal producten (bijna) dagelijks in voor mijn ontspanning, welzijn of plezier!
Alles wat op deze pagina staat heb ik uiteraard zelf gebruikt, het zijn geen gesponsorde producten. Ik schrijf dit stukje bewust even, omdat ik duidelijk wil aangeven dat ik geen (medische) claims of verwachtingen maak. Het is echt puur en alleen mijn eigen, persoonlijke ervaring. Ik hoop dat het jou net zoveel brengt als mij 🙂
Sommige linkjes op mijn favorieten pagina zijn affiliate, dit betekent dat ik een kleine marge van jouw aankoop ontvang als je het product koopt via mijn link. Je merkt hier zelf niks van, het product is namelijk niet duurder dan wanneer je het direct via de webwinkel zou aanschaffen. Echter, support je mij er wel mee, waarvoor alvast heel veel dank!
Voor alles van Vitakruid: met de code Elkie10 krijg je op www.vitakruid.nl standaard 10% korting op je gehele bestelling!

Tongschraper

Tongschraper

Sinds ik ben begonnen met het schrapen van mijn tong (en zag wat ervan afkwam!) kan ik niet meer zonder. Ik schraap elke ochtend voor ik water drink en mijn tanden poets, mijn tong. Hiermee haal je opgebouwde bacteriën weg van de diepe poriën en smaakpapillen op je tong, die zich daar nestelen na alles wat je eet en drinkt. Zeker in de nacht hebben deze bacteriën lekker lang de tijd gehad om zich hier te nestelen. Wist je dat er zich per epitheelcel in onze tong, er zo ongeveer 100 bacteriën kunnen nestelen? Gezien jouw mondflora in direct contact staat met je darmflora, is het dus heel belangrijk hier goed voor te zorgen. Een tongschraper van koper is dan de meest hygiënische en betaalbare optie. Vergeet niet deze elke twee maanden even te reinigen in gekookt water!

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy