Kernenergie

  • Coaching
  • Massage
  • Retreats
  • Healing
  • Cacao

Over mij

IMG_4136

Hi! Ik ben Elkie Broers.
Ik ben lichtwerker en coach.

Of ik me elke dag licht voel met bakken energie, en al mediterend op een kussentje gelukkig zit te zijn? Natuurlijk niet 😉

Ik heb ook wel eens een baaldag. Dat is menselijk, en heel normaal. Maar, als je meer baaldagen hebt dan goede dagen dan is er nog heel veel te winnen. Voel je je regelmatig futloos, neerslachtig of down, moe en zit je over het algemeen gewoon niet lekker in je vel? Dan help ik je graag!
Zelfs als je energiek en gelukkig door het leven gaat kun je zo’n onderbuik gevoel hebben van: er mist iets maar ik weet niet wat?
Ik ga samen met jou op zoek naar waar dit gevoel vandaan komt en naar aanleiding van dit intakegesprek bepalen we samen welke aanpak volgens mij de beste is, en welke volgens jou het fijnste voelt.

Jouw gevoel staat voorop, en ik luister daarnaar.

Mijn missie is: jou laten zien wat er allemaal allang in je zit. Ik vertel je niet wat je wel of niet moet doen, maar laat je zien wat er allemaal in jouw kern verborgen ligt. Door écht te luisteren, te gidsen en vooral door er te ZIJN.
Ik ben puur en alleen ‘het kanaal’ waar vanuit ik je meeneem, terug naar jezelf. Ik spiegel je, stel de juiste vragen en neem je mee in meditatie of visualisatie om te komen waar je nog niet (genoeg) geweest bent. 

Mijn verhaal.

Al vanaf dat ik jong was voelde ik heel veel. Bij sommige mensen was ik graag in de buurt, bij anderen niet. Ik dacht dat iedereen dat heel sterk voelde. Vroeger hoorde ik al vaak mensen tegen mijn moeder zeggen: ‘Pittig ding he?’ of ‘Nou daar zul je je handen wel aan vol hebben!’
En dat klopt. Ik was pittig en mijn moeder verveelde zich met mij nooit 😉

Maar dat is niets negatiefs. Ik was een kind met een sterke eigen wil. Ik wist heel goed wat ik wel en niet leuk vond en dat uitte ik ook. Ik had een rijke fantasie en creativiteit mocht er altijd zijn bij ons thuis. Ik danste op videoclips van Simply Red met mijn pop in mijn armen, en deed precies na wat ze in de clip deden. Ook kon ik dagen knutselen aan een zelfgebouwd barbiehuis van karton, een piratenschip of een object dat niet nader te bepalen was voor anderen, maar voor mijzelf uiteraard heel logisch was. Speelgoed had ik niet nodig, ik vermaakte me prima met mijn fantasie.
Ik had alle vrijheid om mijn intuïtie de route te laten bepalen, en mijn creativiteit deed de rest.

Tot de bovenbouw.

Vanaf de latere klassen op de basisschool werd ik vaker raar aangekeken wanneer ik iets voelde, of vond over de wereld waarin ik leefde. Het woord zweverig kenden mijn klasgenootjes toen nog niet, maar als ze het hadden gekend zouden ze me vast zo omschrijven. Ze vonden me overdreven als ik gekwetst was, of verdrietig. Ik stelde me aan.
Op de middelbare school werd dat alleen maar erger, en ik begon me in te houden. Hield veel gevoelens en ideeën voor mezelf, ik zou toch niet begrepen worden.

In de jaren die volgden heb ik veel persoonlijk leed meegemaakt, en dat heeft een behoorlijke weerslag gehad op hoe ik me in die jaren voelde. Gelukkig had ik fijne vriendinnen bij wie ik mezelf kon zijn, in al mijn emotie en speelsheid. Maar er lag een deken van donker over mijn leven en ik had het niet eens echt door.

Toen ik ging studeren op de Hogeschool voor de Kunsten dacht ik: dit is het. Hier kan ik álles in kwijt aan creativiteit en energie en emotie. En dat was zeker zo, het was de tijd van mijn leven en ik zou het zo overdoen.
Echter, was de échte theaterwereld, buiten de veilige muren van school, niets voor mij. Het voelde niet oprecht en ik moest (letterlijk) de hele tijd een rol spelen. Ik kon wéér niet mezelf zijn.

Vanaf dat moment heb ik een knop omgezet en ben ik gaan werken aan mezelf. Ik wilde dat vuur en die lichtheid van vroeger terug krijgen. Ik verlangde er vurig naar te kunnen zijn wie ik diep van binnen wist dat ik was. Gewoon, ik.

En nu, sinds ik mezelf als lichtwerker geaccepteerd en omarmd heb, voel ik mij weer in contact met de Elkie van vroeger. Licht, vol met liefde en een open hart naar de wereld. Ik heb inmiddels geaccepteerd dat ik niet in een hokje pas en zou dat ook niet meer willen.

Ik ben hier met een hele duidelijke levensmissie: mensen écht zien, ook wanneer zij dat zelf (nog) niet kunnen en hen met een open hart begeleiden en gidsen naar hun volledige zelf. En man oh man, wat is het fijn om dat voor iemand te mogen doen.

Ik ben dat ook graag voor jou, dus voel je de roep, neem dan even contact met me op.

Liefs,
Elkie

Waarom een consult bij mij boeken?

Twijfel je over het boeken van een consult omdat je niet weet of je met jouw vraag bij mij terecht kunt? Hieronder staan een aantal voorbeelden van hulpvragen, maar, staat de jouwe er niet tussen? Neem dan even vrijblijvend contact op, dan help ik je verder!

Is jouw batterij al op de helft van de dag leeg en weet je niet waarom? Het kan zomaar zijn dat je ergens een energielek hebt waar je je niet bewust van bent. Ik ga graag met je op zoek om hier verandering in aan te brengen.
Wil je onderzoeken hoe jij meer verdieping in je leven kunt brengen, zodat je nog meer op jezelf durft te vertrouwen? I'm your girl!
Is het tijd om oud zeer en oud trauma nu eens écht aan te pakken? Ik kan je helpen!
Heb je behoefte aan diepe ontspanning, of juist last van fysiek ongemak? Met de kracht van Reiki kan ik je helpen.
Weet je niet zo goed waarvoor je komt, maar vóél je gewoon dat je een afspraak wilt? Dan ben je van harte welkom en gaan we samen op zoek naar het 'waarom'!
IMG_4860
1C8B0056-C70D-4E09-9E9A-0E5C7CCF562F
This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy